A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Новозлатопільський НВК
"Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів - заклад дошкільної освіти"

Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

_

Дата: від до Скинути

День української писемності та мови.

9 листопада учні 1-11 класів взяли участь у ХХІІ Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика, який був приурочений Дню української писемності та мови.

15:01 10.11.2021

Пам"ять про подвиг несемо через віки.

Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, із тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над нацизмом.

12:51 19.10.2021

Здоров"я кожної людини - це його багатство!

 Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято всіх прихильників здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту. Доброю традицією стало у Новозлатопільському НВК проведення Дня фізкультурника та спорту,  метою проведеного якого  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

12:45 30.09.2021

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

З  20  по 24 вересня у рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу  в  Новозлатопільському НВК було проведено ряд  просвітницьких заходів,спрямованих  на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та його види, запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) . Діти  дізналися про міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту. З учнями початкових класів соціальний педагог провела  годину спілкування «Вчимося жити добрими людьми», а з учнями  5  класу – інформаційну годину з елементами тренінгу «Стоп  булінг», дев?ятикласники  виконали завдання  квест- гри  « Подолаємо булінг разом».

17:04 27.09.2021

21 вересня - Міжнародний ДЕНЬ МИРУ

З нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, учні 4 класу  провели тематичний захід " Білий голуб миру, не забудь про Україну" . Діти власноруч виготовили  паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. Створили колективний колаж " МИРУ- МИР". Провели конкурс малюнків.

21:35 21.09.2021

День смайлика

Щороку 19 вересня відзначають незвичайне свято — День народження дружелюбного електронного символу  «Смайлика».За понад 30 років свого існування «смайлик» став незмінним атрибутом електронного спілкування, і багато хто вже не може уявити, як можна було б без нього обходитися. І, звичайно ж, за цей час з'явилося безліч «смайликів», що несуть різне смислове та емоційне забарвлення. Учні 4 класу познайомились із історією виникнення свята. Діти виготовили смайл-букетики та  створили повітряних смайликів .

20:46 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень