A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Новозлатопільський НВК
"Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів - заклад дошкільної освіти"

Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

_

Дата: від до Скинути

Подорож до міста Запоріжжя.

4 вересня учні Новозлатопільського НВК здійснили подорож до міста Запоріжжя. Діти побували на острові Хортиця, у МакДональдзі та у боулінг клубі. Всі поверталися додому переповнені враженнями, хотілося побути тут іще, надивитись на Дніпро та природу цього унікального міста, яке створила природа.  Та головне, ми вкотре зрозуміли, яка прекрасна і неповторна наша Батьківщина, і її майбутнє залежить від нас.

13:39 20.09.2021

СВЯТО "ДЕНЬ КАВУНА"

Сьогодні у 4 класі Новозлатопільського НВК пройшов ДЕНЬ КАВУНА. Учні ознайомились із цікавими фактами властивостей кавуна, із задоволенням виготовляли з паперу скибочки соковитої ягоди. А потім влаштували кавуновий пікнік, на якому дегустували смугастика. Улюбленими конкурсами стали змагання з поїдання кавуна,хто далі плюне кісточкою, на швидкість збирання та передавання смаколика.

20:06 09.09.2021

Соняшник 2021

      Разом із святом вишиванки відбулося урочисте нагородження переможців та учасників ХІІ Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» 2021.

14:26 20.05.2021

Українські вишиванки - наче райдуги світанки

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.

14:16 20.05.2021

День матері

Квітує травень, оспіваний у піснях, гаптований солов′їними розливами, у небесній блакиті дзвенить пташиний спів, травами і квітами замаїлася земля, а теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері. Мама, мамочка, матуся… Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.

12:24 07.05.2021

22 квітня - Всесвітній День Землі.

22 квітня - Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

11:37 22.04.2021

Живе Кобзар у пам'яті народу...

   З 09.03 - 12.03 у НВК проведено ряд заходів присвячених Шевченківським дням під гаслом "Живе Кобзар у пам'яті народу. Живуть його слова, і мрії, і думки..."

11:31 19.03.2021

Математика - цариця наук, арифметика - цариця математики!

У рамках оголошення 2020-2021 навчального року Роком математичної освііти в Україні та з метою розвитку математичних здібностей в учнів в навчальному закладі було проведено відкриття математичних днів у школі. На святі прозвучали математичні гуморески, задачі-жарти, пісні про математику. Кожен клас виготовив математичну газету.   Діти отримали емоційно -позитивний заряд. Кожен з них, враховуючи свої індивідуальтні особливості та інтереси міг працювати із захопленням.

14:16 12.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень