A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Новозлатопільський НВК
"Заклад загальної середньої освіти I-III ступенів - заклад дошкільної освіти"

Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області

_

Дата: від до Скинути

Всесвітній день української хустки

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Цього дня в Новозлатопільському НВК класоводи 1-3 класу (Волока С.І., Тютюник Л. М., Проців Л. С.) провели флешмоб Мамина хустка", а класовод 4 класу Ремига Т. М. - майстерклас "Українська хустка".

13:48 08.12.2021

День Збройних сил України

6 грудня з нагоди відзначення Дня Збройних сил України в Новозлатопільському НВК були проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів. 

14:26 06.12.2021

Міжнародний день інвалідів.

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. В Новозлатопільському НВК проведено ряд заходів до відзначення Міжнародного дня інвалідів, які спрямовані на підтримкута вшанування людей з обмеженими можливостями. Класоводи з учнями 1-4 класів провели години спілкування "Всі ми різні, але всі ми рівні". З учнями 5 класу класний керівни Горпинич Н. Я. провела виховну годину "Квітка допомоги". Класний керівник Митрик О. Є. з восьмикласниками провела усний журнал "Дивіться на нас як на рівних". 

12:14 03.12.2021

Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

1 грудня у Всесвітній день боротьби зі СНІДом в Новозлатопільському НВК було проведено акцію "Не дай СНІДу шанс".Акція розпочалася із того, що учні 5-11 класів, вчителі та технічний персонал школи отримали червону стрічку, як символ боротьби зі СНІДом. Організаторами акціїї були учні 10 класу та заступник директора з виховної роботи Смоляна Н. О. 

16:10 01.12.2021

Вклонімось низько сонцю й хлібу!

     1933-й рік... Найчорніший час в історії України. У світі не зафіксовано такого голоду, як той, що випав на долю нашого народу. 26 листопада в Новозлатопільському НВК було проведено лінійку-реквієм "Схилимо голови в скорботі". Подивившись казку-презентацію "Голодний дух" першокласники дізналися про голодомор, яка допомогла дітям переглянути своє ставлення до хліба. Учні 4 класу переглянули відеоролик про ті страшні сторінки історії нашої дережави, коли без стихії, без засухи, без війни - в самому центрі Європи, в Україні, яка була житницею континенту, небачений голод забрав у могилу мільйони людей.

11:05 30.11.2021

Місячник безпеки життєдіяльності

В рамках Місячника безпеки в Новозлатопільському НВК на занятті "Пожежна безпека" учні 4 класу (класовод Ремига Т. М.) з'ясовували причини виникнення пожеж, визначали: вогонь - друг чи ворог, знайомилися із пожежною технікою, вивчали інвертар, який використовують рятувальники, закріпили правила пожежної безпеки. Учні 8-9 класу (вчитель (Півень М. М.) створювали та презентували презентації: "Безпека в Інтернеті", "Правила дорожнього руху", "Безпека життєдіяльності людини". Учні початкової школи взяли участь у конкурсі малюнків "Безпека очима дітей".

13:11 26.11.2021

Єдиний національний урок на тему "Безпечна дорога додому"

     Згідно з загальним Планом заходів Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху 19 листопада у Новозлатопільському НВК проведено Єдиний національний урок на тему "Безпечна дорога додому" в рамках національного проєкту "Безпечна країна".

12:22 19.11.2021

День толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, суть якої полягає не стільки в тому, щоб терпіти чужий спосіб життя, поведінку, звичаї, почуття, думки, ідеї або вірування, але охоче визнавати та приймати поведінку, переконання і погляди інших людей, які відрізняються від своїх власних. Тому з цією метою у Новозлатопільському НВК був проведений ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ.

14:54 16.11.2021

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОБРОТИ

Доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти .Цілі і завдання цього свята – надихати людей на добрі справи і сприяти поліпшенню життя у світі за допомогою добрих вчинків. Здобувачі освіти початкової школи долучилися до цього свята.Соціальний педагог Ремига Т.М. провела  виховний захід « Добро починається з тебе». Діти  говорили про доброту,які риси притаманні добрій людині,чи потрібно робити хороші вчинки. Після цікавого спілкування заповнили «Чек-лист 20 добрих справ»,виготовили «Ромашку  доброти”, переглянули мультфільм « Просто так», створили колаж «Дерево добих справ», вибрали  «Міс Доброту початкової школи»

17:30 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень